{Reklame – spillet er sponsoreret af Bog og idé}
Forfatter: Sigurd Barrett
Forlag: Politikens forlag
Udgave: 1
ISBN: 9788740033915
Sprog: Dansk

Vi befinder os i en mærkelig verden, hvor alting er anderledes og begrænset. I vores familie er vi nu to, der arbejder fuldtids hjemmefra, to børn, der skal skoles i anden klasse hjemmefra og en lille størrelse på sytten måneder, der skal aktiveres og pusles om fra morgen til aften. Det er spændende. Vi har gjort det sådan, at vi skiftes i tre timers rul fra seks morgen til otte aften. Den ene er på arbejde i kontoret i kælderen, og den anden passer hus og børn ovenpå.

Det kræver sin kvinde, men det er også spændende og lærerigt. Jeg hygger mig med at finde på opgaver til ungerne, og en af dem, jeg lidt tilfældigt faldt over, var Sigurd Barrets Danmarkshistorie på spil. Vi har tidligere læst bindene sammen, og det var et kæmpe hit. Den anmeldelse kan du læse her.

Spillet om Danmarkshistorien er landet her i familien på det helt rigtige tidspunkt. Det er både sjovt, underholdende og yderst lærerigt, også for de voksne. Det er perfekt til en times afbræk fra skolebøgerne, men det tæller stadig som lærdom, og de voksne kan tage en kaffepause over spillet, mens der er lidt kvalitetstid med ungerne.

Både udformning og indhold er helt i top. Det er hverken for let eller for svært, og spørgsmålene er ind imellem vildt sjove. Det er et spil, som vi allerede har haft fremme mange gange, og der er ingen udsigt til, at vi bliver trætte af det.

Du kan finde spillet her, og du kan se andre af Sigurds udgivelser her.