{Reklame – bøgerne er sponsoreret af forlaget}
Forlag: Gads Børnebøger
Udgave: 1
ISBN: 9788762733763
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 64
Udgivelsesdato: 02-03-2020
Format: Hardback
Forlag: Gads Børnebøger
Udgave: 1
ISBN: 9788762733756
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 64
Udgivelsesdato: 02-03-2020
Format: Hardback

Hvad former et menneske? Hvordan er livet bag fronten, musikken og billederne i de kulørte blade? Hvordan kan man være et helt normalt menneske og så blive rigtig berømt? Hvad er det, der gør, at man kan brænde så meget for noget, at det kommer til at fylde hele livet?

Vibe Termansen har skrevet disse to biografier om Natasja og Kim Larsen, men altså biografier i børnehøjde, der fortæller om både solskin og skygge i to berømte menneskers liv, mennesker, der levede og åndede for deres musik.

Emily og Eliot har læst, kigget billeder, spurgt og studeret disse to bøger med stor begejstring, og det er lidt en fornøjelse at opleve, hvordan det kan skabe undren og læring, når det ikke kun er den gyldne overflade, der bliver beskrevet. Det handler om livet på godt og ondt, om at kæmpe for sin drøm, om at stå på mål for sine meninger og vade igennem mørket for at nå til den solbeskinnede side af vejen.

Bøgerne er fint illustreret af dygtige Rikke Bisgaard, som virkelig har formået at indgange tone og sjæl i de to musikere. Det understreger bøgernes varme udtryk til fulde.

Både mor, Emily og Eliot vil varmt anbefale de to biografier, der fremmaner både læring, latter og lidt tårer.