Nu er der ikke længe til, at årets fantasyfestival finder sted i Esbjerg. Det sker nemlig næste weekend, d. 18. – 19. september.

Sidste år udkom “Lysets datter”, den første bog i Syvstjernesagaen, på fantasyfestivalen d. 17. september, men grundet corona blev det ikke afholdt, så den store udgivelsesfest blev kogt ned til en online reception.

Det råder jeg bod på i år. Ses vi?

Lørdag d. 18/9 kl. 15:30 kan du se mig i paneldebat om “De fejlbarlige helte” i Våbenkammeret sammen med Pernille Neergaard og Henriette Hesselholdt.

Søndag d. 19/9 kl. 12:30 er jeg på Superlux’ stand, hvor jeg gladelig signerer “Lysets datter” og byder på lidt sødt. Der vil også være mulighed for at købe merchandise fra Syvstjernesagaen til fine messepriser.

Søndag d. 19/9 kl. 15:15 går jeg på scenen i Mørkekammeret og fortæller om “Lysets datter” og de kommende bøger i Syvstjernesagaen.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted, og jeg håber virkelig, at vi ses derovre!