Unboxing på Vestergade!

Pakkeposten her i Aarup har travlt for tiden, for i efteråret regner det med anmeldereksemplarer fra forlagene som bladene regner fra træerne i vind og farvevæld.

I dag havde han dog ekstra meget at slæbe på, for han kom med en hel bunke eksemplarer af “Kriger”, som er kommet fra tryk og nu bare venter på udgivelse.

Det er stort og vildt og vældigt hver gang, man står med en ny bogbaby i hænderne. Det føles ikke som så frygteligt længe siden, at Søren ringede til mig og spurgte, om jeg kunne hjælpe med hans manuskript. Jeg var ved at lægge vasketøj sammen i frokostpausen, husker jeg, og jeg bad ham sende det, han havde, så jeg kunne kigge på det og give ham et tilbud.

Vi arbejdede sammen på hans historie om krise og valg, minder, fortrydelse og kærlighed, indtil vi syntes, den var, som den skulle være, og så spurgte vi Brændpunkt, om det var noget for dem. Og nu er den her, fin og færdig, sat og trykt, og inden længe dumper den ind ad brevsprækker og ned i postkasser til en masse læsere, der for første gang skal opleve, hvad Søren og jeg så længe har arbejdet med, nørdet og finpudset. Det er stort. Det bliver aldrig andet end stort.

 

#sørenbyder #kriger #brændpunkt #udgivelse #bogbaby #stolt #skrivforlivet #jegelskermitarbejde #efterår #nuerdetsnartnu #unboxing