Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Politikens forlag, 2018

Har jeg nævnt, at Eliot er vild med den nordiske mytologi? Det er ikke gået over endnu. Han læser og læser, spørger, fortæller og læser igen. Nogle gange bliver jeg sat til at læse, nogle gange Bedste eller Bedstefar. Vi synes nu også, det er spændende, så det er okay.

Og det er endda bedre end okay, når fortælleren er en som Sigurd Barrett, der formår at formidle historierne, så de bliver ekstra spændende for alle. Manden har det skrevne ord i sin magt, og han formår den helt specielle tone, der går rent ind hos børnene og fastholder dem. Det er fantastisk.

Dertil kommer Stine Rosenbergs vidunderlige illustrationer, som er helt uimodståeligt gode. Jeg ville ønske, jeg kunne male sådan på væggene på ungernes værelser.

Jeg kan kun anbefale Sigurd Barrets bøger til alle med nysgerrige og videbegærlige børn. De er både gode at læse selv og læse højt.

Se alle Sigurd Barrets udgivelser her.

Køb den her.