Alt udstyr er sponsoreret af Bog og idé

Nu skal tvillingerne snart starte i anden klasse. Tiden flyver, og sjovt nok bliver man ikke selv ældre, selv om ungerne skyder til vejrs som vildtvoksende majsplanter på steroider.

Indskolingen er en vigtig tid. Der sker meget både fysisk og læringsmæssigt, og derfor har vi været igennem ungernes udstyr og udskiftet nogle essentielle dele. Emily trængte til en ny taske, og begge trængte til gode tusser, farveblyanter og især skriveblyanter. Alle disse lækkerier fandt vi hos Bog og idé.

Tasken, som vi fandt til Emily, er Bog og idés eget mærke Tuoin. Det er en flot, rummelig og praktisk taske, som ikke mindst er ergonomisk god til de små rygge. Den kan spændes godt ind til kroppen, og den har kølerum til madpakken, praktisk net til drikkedunken og en gymnastikpose, der kan holde til våde sko og håndklæder. Og så er den ikke mindst helt perfekt til Emily, hvis yndlingsfarver er lilla, blomster og glimmer. Så er den i vinkel.

download.jpg

 

 

Til tasken fik vi et matchende penalhus med gode detaljer og masser af plads til skriveredskaberne. Penalhuset har sin egen lomme i skoletasken, så det ikke skal mases ned mellem bøger og mapper. Det er selvfølgelig også lilla, blomster og glimmer. Se penalhuset her. 

 

20190610_134803

 

Begge unger fik også fyldt godt med nye tusser, blyanter og farveblyanter. I farveblyanter valgte vi det gode mærke Graphit Stylus, som er tykke, trekantede blyanter med et godt ergonomisk greb. Dem kan du finde her. Vi valgte også tykke, trekantede blyanter  til at skrive med, da det er vigtigt, at børnene lærer et godt greb allerede fra start. Desuden er de rigtigt godt gammeldags gule og hyggelige med viskelæder i enden, som dengang bedstefar gik i skole i stenalderen. Find dem her. Sidst, men ikke mindst, fik de et nyt sæt tusser. Dem går der altså mange af på dusinet i en travl skoledag. Her valgte vi selvfølgelig Faber-Castell, som også udmærker sig med et godt, ergonomisk greb og en god holdbarhed. Dem kan du finde her.

Emily fik travlt med at indrette både penalhus og taske, og så skulle det hele selvfølgelig også afprøves hurtigst muligt. Hun godkendte det hele med et smil.

Så er vi  klar parat til skolestart i anden klasse; nu skal vi bare lige have en tiltrængt sommerferie først.

God skolestart derude 🙂