Reklame. Bogen er sponsoreret af forlaget.

Oversætter: Else Schiøler
Forlag: Gads Børnebøger
Udgave: 1
ISBN: 9788762735002
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel:
Sider: 150
Udgivelsesdato: 07-07-2020
Format: Indbundet

Fra forlaget: Gads lette klassikere. Forældreløse Heidi vokser op hos sin bedstefar i hans lille, men hyggelige hytte på bjerget. I Alpernes frisk natur er hun fuldstændig lykkelig. Men efter nogle år bliver hun hentet af sin tante og kommer til at bo hos den rige familie Sesemann i Frankfurt, hvor hun slet ikke trives. Hun længes efter sin bedstefar og bjergene, men hvordan skal hun komme tilbage? Den schweiziske forfatter Johanna Spyri (1827-1901) tilbragte mange as sin barndoms somre i den idylliske landsby Chur i Alperne. Landskabet her blev en stor inspirationskilde til hendes bøger om Heidi.

Jeg læste Heidi, da jeg var lille, og det samme gjorde mine forældre, da de var små. Nu har Emily også læst den, og på tværs af tre generationer betager historien om lille Heidi stadig.

Gad har genudgivet Spyris kanoniske klassiker i en omskrevet version, der passer bedre til børn i 2020, i en serie kaldet Gads lette klassikere, som indtil nu også omfatter værker som Børnene i Nyskoven og En verdensomsejling under havet.

Emily har læst Heidi og skrevet følgende anmeldelse:

Gads lette klassikere er en fantastisk chance for de yngre generationer til at få de store klassikere med. Sproget i de gamle bøger er noget uoverstigeligt for børn i 2020, men her er chancen for at få historien med trods alt.