Anmeldelse: ONYX BOOX Poke 3 fra eBookReader.dk

Reklame. E-bogslæseren er et anmeldereksemplar fra eBookReader.dk

Jeg har et meget stort forbrug af e- og lydbøger, og derfor har jeg længe været på jagt efter et lækkert stykke elektronik, der kunne hjælpe mig til bedre forhold i læsning og lytning end min telefon.

Onyx e-bogslæser har den eminente fordel, at den kører på android, og du kan downloade tredjeparts-apps, hvilket betyder, at du kan bruge den sammen med din foretrukne streamingtjeneste, i mit tilfælde Nextory. Du kan downloade eller streame bøger, hvorend du har dit abonnement eller dine tidligere køb, og det giver Onyx’en en ekstrem fordel set i forhold til de e-bogslæsere, der er låst til deres udbyders bogkatalog.

Onyx Boox Poke 3 er en lækker lille sag med en 6-tommer touchskærm, den er intuitiv, nem at finde rundt i, og så fungerer den upåklageligt lige meget om du læser eller lytter. Bladrefunktion er helt jævn, hvilket godt kan være en kæphest for mig, da jeg nemt lader mig irritere, hvis skærmen blinker eller er langsom.

Skærmen er lige lille nok, hvis du læser tegneserier eller pdf-filer, men e-bogslæseren har en app, Neoreader, der giver dig mulighed for at hente dine dokumenter eller bøger og indstille dem i forhold til font, linjeafstand og margen, så læseoplevelsen bliver perfekt for dig. Derudover understøtter Onyx’en PRC, RTF, Doc, Text, DJVU, PDF, Mobi, FB2, EPUB, CBR og CBZ.

Onyx’en har flere indstillinger alt efter, hvad du ønsker at lave. Du kan indstille dens performance i forhold til om du vil se YouTube-videoer, læse, søge på nettet eller se billeder. Alt i alt fungerer den perfekt til den krævende læsehest. Jeg er i hvert fald voldsomt glad for min, som er ved min side næsten hele tiden som en trofast følgesvend.

Jeg er også nødt til at slå et lille slag for de overlækre høretelefoner fra SackIt, som jeg endelig fik investeret i. De er perfekte til mange timers lytning, har NoiseCancelling-effekt, skøn lyd, efterlader ingen ømme ører eller hovedpiner, og så er de ret pæne at kigge på. Se dem her.

Se Onyx Boox Poke 3 her hos eBookReader.dk eller se deres andre lækre devices. Det er en skøn lille forretning med supergod service, og de har meget glade kunder hele tiden.

7 Kommentarer

 1. Tine

  Hej – ved godt jeg kigger på en lidt gammel post her, men vil du måske fortælle lidt om, hvordan man bruger den til lydbøger? Kører det af sig selv, når man har installeret fx Mofibo eller Libby, eller skal der mere til end det?

  • Louise H. A. Trankjær

   Hej Tine. Du skal installere lydbogsappen ligesom på en telefon og så fungerer det på samme vis

   • Tine

    Det lyder enkelt nok – tak 🙂

 2. Siv Freisig Rastrup

  Hej
  Hvor har du dit virkelig fine cover fra?

 3. Christina

  Hejsa.
  Jeg havde Sony e reader , hvor jeg koblede min e bog til min pc,og hentede bogen over på. kan jeg gøre det med denne også? Kan jeg også hente mine bøger fra Saxo?
  mvh. Christina

  • Louise H. A. Trankjær

   Hej Christina.

   Jeg tænker, du kan, men for en sikkerheds skyld ville jeg skrive til folkene bag ebookreader.dk De har helt styr på alle funktionerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *