Efter flere måneders overvejelse har jeg taget en stor beslutning.

I december blev min første roman udgivet på et amerikansk forlag, men efter kun få dage løb forlaget og jeg ind i nogle uenigheder, og vi annullerede kontrakten.

Siden da har min roman ligget og døset i sin elektroniske skrivebordsskuffe, mens jeg har overvejet mine muligheder. Nu er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg vil genudgive den i eget navn uden at bruge mere tid på agenter og forlag. Det vil give romanen det lys, den fortjener, og samtidig give mig tid til at blive færdig med min nye roman i stedet for at jage forlag.

Derfor er jeg stolt og glad over igen at præsentere jer for muligheden for at købe og læse The End of Immortality.

Den kan købes i både e-bog og paperback.

Overvej gerne at give en anmeldelse på Amazon. Det vil jeg virkelig være taknemmelig for.

God læselyst!

37563184

 

After months of careful consideration I have made a grand decision.

In December my first novel was published by an American publisher, but after just a few days, the publisher and I ran into a disagreement, and we annulled the contract.

Since then my novel has been lazing off in its electronic desk drawer, while I have been considering my options. Now I have come to the decision that I will re-publish it in my own name without spending any more time on agents and publishers. This will give the novel the light it deserves, and at the same time give me time to finish my new novel instead of chasing publishers.

Therefor, I am proud and happy to announce that you can now buy and read The End of Immortality.

It can be purchased both as e-book and paperback.

Please do consider leaving a review on Amazon. It is truly appreciated.

Happy reading!