Jeg læser meget, og jeg læser mange forskellige genrer. Det, der er kendetegnende for de bøger, som jeg elsker, er, at det er god litteratur. Det vil sige, at det er velskrevet og gennemsyret af den magi, som får litteraturen op på tæer.

Jeg læser på dansk, engelsk, norsk og svensk, og jeg modtager gerne anmeldereksemplarer i trykt format. Anmeldereksemplarer sendes til:

Skriv for livet
Vestergade 67,
5560 Aarup

Mine anmeldelser er et udtryk for min personlige mening, de er ærlige og ubetalte (medsendte lækkerier bliver værdsat, men påvirker ikke anmeldelsen,) og de bliver delt her på siden og på mine sociale medier.

Jeg forbeholder mig ret til ikke at anmelde en udgivelse, som ikke falder i min smag. Jeg skriver ikke anmeldelser af bøger, medmindre jeg er vilde med dem. En dårlig anmeldelse får hverken forfatteren eller jeg noget godt ud af. Skulle det være tilfældet, at jeg ikke bryder mig en bog, kontakter jeg afsender privat.

Du vil se, at jeg begynder alle mine anmeldelser på alle mine medier med ordet reklame. Det gør jeg, fordi det er lovpligtigt. Jeg hader det ord, for jeg synes ikke, mine anmeldelser på nogen måde er reklame. Jo, jeg ved da, at det kan føre til, at nogen køber en bog, men reklame er et svulstigt og grimt ord, for jeg skriver ikke for at reklamere for en bog, men fordi, jeg har haft en god oplevelse og gerne vil dele min passion for litteratur. Men sådan er reglerne, og derfor det grimme ord på mine anmeldelser, når en bog er blevet sendt til mig af forfatter eller forlag.

[a-z-listing display=”posts” post-type=”post”]