Reklame. Puslespillet er et anmeldereksemplar fra Bog og idé.

Loui er pænt vild med puslespil, og når han ikke forsøger at ramme hunden eller tvillinger med veltilrettede kast med brikkerne, så placerer han dem så fint på pladen og bruger lang tid på at filosofere over deres farve og form.

Alfabet-puslespillet fra Barbo Toys er lækkert både i materiale, form og farver, og det er sjovt at sidde sammen med Loui og snakke om bogstaver og farver. Når han ikke lige bruger det, er der også et sæt tvillinger på ti, som kan hygge sig med at vælte brikkerne ud og se, hvor hurtigt de kan sætte dem i igen.

Du kan købe det her.

Forlagsbeskrivelse
Lær dit barn det danske alfabet med dette hyggelige træpuslespil. Træn alfabetet ved at lægge puslespillet og styrk barnets bogstavlæring. Træpuslespillet er en legende og hyggelig måde at lære alfabetet på, samt at få kendskab til vores alfabets store og små bogstaver. Bag ved de store bogstaver på træpladen gemmer der sig det samme bogstav med de små bogstaver. De klare farver stimulerer barnet og skaber grobund for vigtig og udviklende leg.

Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grov- og finmotorikken, farvegenkendelse, figurforståelse, hukommelse, problemløsning og tålmodighed. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 2+ år

Indeholder 29 brikker inkl. Æ, Ø og Å. Måler 31,5 x 31,5 x 2 cm