Kære alle

Fra dags dato tiltræder jeg i stillingen som direktør for forlaget Superlux.

Det betyder, at jeg siger farvel til min egen virksomhed Skrivforlivet.dk, men til gengæld får jeg lov at kaste mig over en masse spændende opgaver i branchen sammen med Kathrine og Rikki, som jeg fra begyndelsen har haft et fantastisk samarbejde med.

Jeg glæder mig meget til at være med til at få Superlux til at vokse og blomstre.

Skriv for livet har været mit hjertebarn, siden jeg for flere år siden fik idéen om, at jeg ville starte mit eget firma og selv finde fodfæste i litteraturens verden. Firmaet voksede fra en lille spire til fuldtidsarbejde og lidt til, og jeg er stolt af alt, hvad jeg har opnået med det og af hver eneste bog, jeg har haft fingrene og tankerne i. Jeg elsker, at jeg har kunnet leve af at arbejde med det, jeg brænder for, og det vil jeg fortsat gøre, omend det ikke bliver helt mit eget, men i et samarbejde med andre. Det er en smule trist at sige farvel, men samtidig glæder jeg mig voldsomt til at blive en fast bestanddel af Superlux.

Selvom firmaet lukker, fortsætter jeg med at anmelde gode bøger bare som mig, og det er fortsat muligt at tilgå skrivetips og lignende herinde i en rum tid, ligesom man altid vil kunne finde mig på de sociale medier, hvor alt stadig kommer til at handle om litteraturen.