Reklame: Bogen er sponsoreret af forlaget
Oversætter: Vivi Berendt
Forlag: Hr. Ferdinand
Udgave: 4
ISBN: 9788740061253
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: On writing
Sider: 256
Udgivelsesdato: 12-11-2019
Format: Paperback

Om at skrive er en Stephen Kings erindringsbog, hvori han fortæller om sit liv og sit møde med det at skrive.

På sit værelse har han et søm, og på det, spiddet papir efter spiddet papir, hænger han alle de afslag om udgivelse, som han får.

Det er svært at forestille sig, at Stephen King nogensinde har fået et afslag, men ikke desto mindre følger vi hans langsomme og viljestærke arbejde mod at blive udgivet, at dygtiggøre sig og nå dertil, hvor han kan leve af at skrive.

Bogen er et indblik i Kings liv, demøder, der banede vejen for ham og sendte ham i den rigtige retning, og alle de mennesker og situationer, der spændte ben. Det er en menneskelig og nærværende beretning om inspiration, tilbageslag, kærlighed og viljestyrke. Han fortæller om sine valg og fravalg, om de ting han måtte opgive for at nå sin drøm og om de ofre, der også måtte gives af hans familie.

Alt imens han fortæller om sit liv, krydrer han sine erindringer med alt det, han har lært om at skrive, de gode råd, direkte rettelser og historier om de mennesker, der har ledt ham på vej. Her er der masser af inspiration at hente både for nybegyndere og erfarne skribenter. King skriver om sine erfaringer med samme stilsikkerhed og lethed som han skriver sin fiktion.