Reklame. Bogen er et anmeldereksemplar.

Forlag: Hr. Ferdinand
Udgave: 1
ISBN: 9788740079258
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Fairy Tale
Sider: 688
Udgivelsesdato: 15-09-2022
Format: Hæftet

Et eventyr er King på sit allerbedste – nørdet, velskrivende, fabulerende og fabelagtig.

Romanen er klassisk portalfantasy, hvor en ung dreng finder vej ind i en anden verden, men som det altid er med King, er det langt fra nok til at beskrive fortællingen. Der er lag på lag af historier om det at vokse op, finde sin identitet og komme igennem traumer, savn og ensomhed.

Som altid skriver King helt enestående godt, og historien er helstøbt og konstant i udvikling. Den er proppet med vanvittige væsener, solide karakterer, spirende forelskelser og tragiske skæbner, og der er ikke en finger at sætte på den.

Efter sigende skrev King bogen i coronatidens ensomhed, og det er på sær vis at mærke i fortælling, hvor personerne på flere måder står alene med deres skæbne.

Et eventyr er endnu en blændende stjerne på Kings udgivelseshimmel, og det er en bog, man kan vende tilbage til igen og igen.

Fra forlaget:

Charlie Reader ligner en helt almindelig high-school-dreng, han er fremragende til baseball og klarer sig glimrende bogligt. Men han bærer rundt på en tung bagage. Hans mor blev dræbt i en trafikulykke, da han var ti, og sorgen drev hans far til at drikke. Charlie har tidligt lært at passe på sig selv – og på sin far. Da han er sytten, møder han en hund ved navn Radar og dens aldrende herre, eneboeren

Howard Bowditch, der bor i et stort hus på toppen af en høj bakke. I baghaven står der et aflåst skur, og nogle gange kommer der mærkelige lyde derindefra. Charlie begynder at hjælpe mr. Bowditch med gøremål, og han taber sit hjerte til Radar. Da Bowditch dør, efterlader han Charlie et kassettebånd med en utrolig historie til gengæld: Hele sit liv har Bowditch vidst, at skuret gemmer på en portal til en anden verden.

I Et eventyr når Kings fortællekunst nye højder. Det er en storslået og rædselsvækkende historie om det godes kamp mod en overvældende ondskab, hvor en heltemodig dreng og hans hund skal stå i spidsen for striden.