Spillet er sponsoreret af Bog og idé

Spillet, der gør dine kedelige venner sjove

– sådan skriver Det dårlige selskab om sig selv, og det er ikke en overdrivelse…

I min familie har vi altid været gode til at lave sjov, og familiesammenkomster har ofte været noget, som man forlod med mavemuskler, der var ømme af grin.

Det var nu ikke min familie, der præsenterede mig for Det dårlige selskab; det stødte jeg på til en sjov tøsejulefrokost, og så medbragte jeg det til familiejulefrokosten.

Det er hylende morsomt. Vi grinede så meget, at jeg på et tidspunkt blev bange for, at det ville tage livet af min kære far.

Spillet har den effekt, at du langsomt, men sikkert, bliver mere og mere depraveret. Grænserne forsvinder, og før du ved af det, er du begyndt at tænke virkelig mørkt.

Det handler selvfølgelig om at vinde, om at skabe de sjoveste sætninger og levere de skæggeste sammensætninger. Det er altid smag og behag, da der ikke er en facitliste, men spillerne skiftes til at være dommer, og humor er jo en personlig sag.

Jeg foretrækker den mørke, mere underfundige humor, mens andre i selskabet måske er til det under bæltestedet og lidt mere slapstick. Men her i Det dårlige selskab er der plads til alle, og spillet er fast inventar i oppakningen, når vi skal ud.

Udvidelsen kan være nødvendig efter en tid, når man har spillet det meget og trænger til nogle nye kort og sætninger. Men lige meget hvad bliver det ganske simpelt aldrig kedeligt. Det er upassende, originalt, alle kan være med, og det er umuligt ikke at grine!

Køb spillet her og udvidelserne her. Spil det før din farmors syklub!