Jeg kom først i seng klokken to i nat, fordi jeg var til koncert med Texas i Amager Bio i går aftes, men vækkeuret ringede alligevel klokken seks. De manglende timer kan tydeligt mærkes, men jeg lever højt på en fed oplevelse.

Der er masser at lave på kælderkontoret: en oversættelse, en flowlæsning, redigering af egne skriblerier, mails, der skal besvares og nye, spændende projekter, der skal holdes styr på. Og nu er det snart sommer, og efter sommer kommer der nye bøger fra min hånd, som jeg glæder mig voldsomt til at dele med jer.

Jeg er træt, men hold nu op, hvor var det en fed koncert i går. Jeg så Texas første gang på Midtfyns Festival i 1997 … Jeg begyndte at tælle, men droppede det hurtigt igen. Lad os bare sige, at det er imponerende, at Sharleen og co. stadig kan levere et brag af en koncert, der får rystet støvet af samtlige celler i kroppen.

fedeoplevelser #hovedregning #hjemmehosredaktøren #oversætterliv #skrivforlivet #heltomnattenheltomdagen #texastheband #amagerbio #ogsåpåenmandagaften