Bogen er sponsoreret af Bog&Idé

Jeg er så vild med denne idé! Ja, jeg elsker da blomster og chokolade, og jeg går da heller ikke af vejen for et lækkert glas vin, men tænk i stedet at få en bog! Det er da perfektion.

Sig det med en bog – det er et nyt koncept for boghandlerkæden Bog&Idé. Konceptet giver dig mulighed for at sende en bog med dag-til-dag-levering og en personlig hilsen præcis som vi i mange år har brugt at sende en buket eller en æske chokolade ved lejlighed.

Jeg har fået lov at teste konceptet af, og jeg lagde hjernen i blød for at finde en god lejlighed i min omgangskreds. Jeg valgte at sende den spændende bog af Suzy Wengel om Sense-kuren (se den her) til min lillesøster, som netop er gået i gang med det trælse arbejde at smide de overflødige babykilo, efter at hun fik en lille ny for et par måneder siden. Nu står den på træning og fornuftig mad, og jeg har hørt så meget godt om fornuftskuren. Da hun bor lidt udenfor storbyen, går der en ekstra dag med levering, men jeg synes stadig ideen holder uden problemer.

På hjemmesiden kunne jeg vælge mellem en masse spændende bøger og spil, og da jeg klikkede videre, fik jeg mulighed for at vælge anledning, et flot kort og en personlig hilsen. Det giver det hele et ekstra pift af lækkerhed, når det kan gøres så personligt.

Nu glæder jeg mig til hendes begejstrede opkald, når hun modtager gaven!

Tusind tak til Bog&Idé for muligheden for at prøve konceptet. Jeg er sikker på, at det bliver en stor succes. Det er bestemt perfekt til adventsgaver her i den søde juletid!

Tjek det her: https://www.bog-ide.dk/send-en-gave

Danmarks største boghandlerkæde, Bog & idé, lancerer ny gaveshop på nettet, hvor kunderne kan få sendt tidens mest populære bøger og brætspil til børn og voksne ud som express-gave lige til døren – akkurat som en buket blomster. ”Gaveshoppen er med til at sikre vores relevans over for kunderne – også i forhold til en spiller som Amazon, for de kan ikke levere det samme,” fastslår adm. direktør Marianne Lyngby Pedersen. Bog & idé er klar med ny web-gaveshop, der har højaktuelle bøger og brætspil på hylderne og kan levere gaven på bestillingsdagen, hvis modtageren bor i en af Danmarks fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg. I resten af landet er gaven fremme allerede dagen efter bestillingen.