Reklame. Bogen er sponsoreret af forfatteren.
Udgivelsesdato: 03/09/2019
ISBN: 13 9788793846234
ISBN: 10 8793846231
Indbinding: Hæftet
Sprog: Dansk
Sidetal: 224

Sanne Olsen debuterede sidste år med romanen Når øjne kan se, som er en levende og varm fortælling om det at være menneske på godt og ondt. Rammen er sat i Odense, hvor tre mennesker fra hver sit sted i livet mødes og former et venskab på tværs af generationer og historie. Det, de deler, er det menneskelige, sorg, savn, kærlighed og tillid til livet til trods for hårde skæbner.

Når øjne kan se indfanger det, der er grundliggende menneskeligt; når det er svært at række ud, når ensomheden rammer og når grumme minder bliver næsten alt for svære at udholde. Karl er en ældre herre, der har oplevet krigens grusomhed, Marie er midaldrende og har mistet sit livs kærlighed, mens Julie endnu er i begyndelsen af livet, men oplever store problemer med sin familie. Fællestrækket for de tre er deres skjulte længsel efter at mødes som mennesker, at mødes i det, der er fælles for alle, et frirum med varme og venskab.

Sanne Olsens roman er skrevet i et let og inderligt sprog, der emmer af den varme, der opleves mellem de tre. Tilbageblikkene på de tre personernes historie er gribende og føjer til den inderlighed, man mærker i deres møde. En hjertevarm og inspirerende bog om det, der er så vigtigt i livet.