Forlag: Wadskjær Forlag
Udgave: 1
ISBN: 9788794162272
Sprog: Dansk
Sider: 141
Udgivelsesdato: 01-06-2022
Format: Hardback

For nogle dage siden kom Pia forbi til en kop kaffe, og med sig havde hun et eksemplar af sin bog frisk fra tryk. Det er den allerbedste del af mit arbejde at se, når folk lykkes med deres drøm.

“Jeg har skrevet en bog, og jeg vil høre, om du kan hjælpe mig?” Sådan begynder de fleste opkald hos mig. Det var også sådan, jeg første gang hørte fra Pia.

Det viste sig at være en ganske fantastisk bog, hun havde skrevet, nemlig en, der var fyldt med dybt inspirerende og lette, praktiske værktøjer til pædagoger og forældre. Værktøjsbæltet i pædagogik rammer ned lige der, hvor der er allermest brug for den. I en tid med minimumsnormeringer, stress og udbrændthed finder Pia en gnist, der tænder et helt uvurderligt lys.

Om at bygge stærke mennesker er undertitlen, og det er, hvad det handler om. Pia har 25 års erfaring i den pædagogiske verden lagt oveni et strålende positivt, levende og imødekommende væsen, og det er at finde på hver en side i bogen. Den sprutter af livsenergi og kærlighed, og den er ganske enkelt uundværlig for enhver, der har med børn at gøre.

Jeg håber, ønsker og beder til at denne bog finder vej ind i hænderne på alle derude, der arbejder med børn, og også gerne alle forældre, for bogen er en guldgrube af inspiration leveret på en måde, der taler til alle: lethed, praktisk anvendelse og forståelse.

Du kan læse mere om Pia på www.piahass.dk Og skynd dig så ned og bestil den hjem i den lokale boghandel. Den udkommer d. 1. juni.