Bogen er sponsoreret af forlaget

Forlaget Brændpunkt, 2018

Peter Bogason er tidligere professor, og det bærer  hans roman Så gik der tid med det tydeligt præg af i både sprog og opbygning. Der er viden bag, når han skriver om samfundsvidenskaberne og lader sine karakterer danse efter den politiske pibe, og det er en fornøjelse at lære, mens man læser.

Så gik der tid med det er en fortælling, der foregår over ti dage med det centrale omdrejningspunkt, at en minister pludseligt dør. Der skal hurtigt findes en afløser, og mere eller mindre logisk bliver en række mennesker indblandet i denne proces.

Ganske finurligt hører vi historien beskrevet fra de forskellige personers synsvinkel, og ligeså finurligt er de alle spundet ind i samme spind af hændelser. Helt centralt er den nye minister, Thomas, og hans flygtige nattemøde, Stine, som senere kommer til at spille en stor rolle for ministeren og hans politiske planer.

Selve historien vil jeg ikke afsløre. Den er ganske fint strikket sammen, omend der er visse passager, hvor man tænker, at den kunne have trængt til en finpudsning både indholdsmæssigt, sprogligt og i forhold til karakterernes troværdighed. Det har en tendes til at blive lidt klichéagtigt.

Så gik der tid med det er let læst og underholdende.

Køb den her.

20180321_112204