Jeg elsker denne artikel om en otteårig dreng, der sneg sin håndskrevne bog ind på et bibliotek, og nu vælter sig i tilbud fra forlag.

Prøv at læse det her.

Det er fredag, jeg har færdiggjort to redigeringsrunder i løbet af ugen, og er nu i gang med at oversætte The Maid af Nita Prose for skønne Svane & Bilgrav, som bare bliver ved med at komme med den ene brillante udgivelse efter den anden.

Udenfor er det silende regnvejr, men hist og her titter erantis og vintergækker frem og hvisker om, at nu bliver det snart forår. I næste weekend skal jeg i sommerhus og skrive-skrive-skrive sammen med fantastiske Rikke Alrø. Den kommer til at stå på kaffe, Pepsi Max og kopnudler i tre dage i streg, men forhåbentligt vender vi hjem med funklende nye manuskripter, som vi kan føje til udgivelseslisten.

Jeg har gjort et lille indhak i den vaklende anmelderstak, men der venter stadig flere gode anbefalinger, som jeg glæder mig til at dele med jer. For nu venter weekenden, der involverer familiehygge, rengøring, børnekoncert og læsning. Jeg genlyttelæser Stephen Kings Atlantis lige nu, og for pokker, hvor kan den mand bare skrive. Den kan du roligt skrive på listen.

Jeg ønsker jer alle en ganske vidunderlig weekend fyldt med smil, kaffeslabberaser, hyggestunder og gode tanker.