Reklame. Bøgerne er sponsoreret af forlaget.
Forlag: CARLSEN
Udgave: 1
ISBN: 9788711986943
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: What We’ll Build
Sider: 48
Udgivelsesdato:15-10-2020
Format: Indbundet
Forlag: CARLSEN
Udgave:1
ISBN: 9788711989258
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel:The Snowflake
Sider: 32
Udgivelsesdato:15-10-2020
Format: Indbundet

Oliver Jeffers og Benji Davies er nogle af tidens helt store børnebogsforfattere. Med en helt særegen poetisk dybde og rene, klare følelser spiller de på hjertestrenge, der indfanger både store og små i historierne.

Deres historier rammer ind i livet og tager fat på emner, der ellers kan være svære at sætte ord på, alt det, der virkelig betyder noget. Derudover er illustrationerne altid forunderligt smukke, hvilket gør, at man tager bogen frem igen og igen.

Det vi vil bygge handler om forældrefølelsen, om de drømme og forestillinger, man har som forælder, når man står med sin baby i armene, alt det liv, der ligger foran, oplevelserne, drømmene, det store, der skal bygges op og leves. Jeffers rammer tonen klokkerent, og det er de helt store følelser, der kommer i spil, mens man læser.

Det lille snefnug sætter ord på længsel og drømme i barnesindet. Med magisk pen indfanger historien den helt specielle følelse, der tegner verden, når barnet ønsker sig noget, der er udenfor både vilje og rækkevidde. Det lille snefnug har også en stemme og et ønske om at nå frem til den lille pige, så de sammen kan opfylde hendes ønske om en hvid jul.

Davies og Jeffers er begge fænomenale til at indfange den barnlige magi, man ønsker sig i oplæsningen: historier, der fanger ind  og sætter sig i blod og sjæl, så de kan bevares for evigt.

Begge bøger vil være perfekte under juletræet til ægte bogelskere.