Bogen er sponsoreret af forlaget
Forlag: Jensen & Dalgaard
Udgave: 1
ISBN: 9788771515138
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 90
Udgivelsesdato: 03-12-2019
Format: Indbundet

Som mor til tvillinger er denne bog lidt en tåreperser. Vil det være sådan for dem, når de engang bliver store og skal gå hver for sig i livet med egne oplevelser og eventyr? Jeg er vild med Mette Bystrups illustrationer i denne bog. De er søde, hjerteskærende og sjove, alt sammen på én gang.

Hvordan er det, når man pludselig står på egne ben, når man altid har haft en lige ved siden af, som var ligesom en selv? Den følelse indfanger Bystrup i både ord og tegning. Ensomhed, forsøget på at finde den tæthed igen, det store rum, der pludseligt er rungende tomt.

Det er så fint lavet, så rørende og højtråbende. Som læser får man lyst til at række ud og tage den stakkels pige i hånden, så hun ikke skal føle sig så alene. Samtidig taler den en del om vores liv, vores samfund, vores verden, hvor nærvær er blevet noget af en mangelvare.

Bogen taler til både børn og voksne, den taler på mange niveauer, og det er så godt ramt. I min bogreol skal den ikke stå for højt, tvillingerne skal kunne nå den, og jeg håber, de vil huske den, før de bliver alt for store.