Bøgerne er sponsoreret af forlaget
Serie: Skolen med magiske dyr
Oversætter: Vibeke Bruun Arildsen
Forlag: Bolden
Udgave: 1
ISBN: 9788771066876
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Originaltitel: Die Schule der magischen Tiere
Sider: 228
Udgivelsesdato: 05-10-2016
Format: Hæftet

Emily har med stor fornøjelse kastet sig over serien om Skolen med magiske dyr. Hun er i forvejen stor fan af Harry Potter, og derfor falder denne nye magiske verden godt i hendes smag.

Margit Auers serie handler om, hvordan eleverne i en skoleklasse får nogle magiske dyr, som sætter skub i en masse spændende begivenheder. Udover det magiske islæt handler bøgerne også om alt det her med at gå i skole, have venner og finde sin plads i verden, og det er helt perfekt til en otteårig pige, der netop er ved at finde fodfæste i skolelivet og venneflokken.

Det er jo sådan, at magiske dyr ikke er lykkelige, før de har deres eget menneske at bo hos. Det ved Mortimer Morrison, der rejser rundt i hele verden for at redde de magiske dyr og finde menneskevenner til dem. Den tanke er umulig at stå for, når man er en Emily, som nu ønsker sig et magisk dyr, når hun fylder otte i næste uge.

Bøgerne er flot illustrerede, nemme at læse selv og desuden rigtig godt skrevet med både følelser og humor. De får den varmeste anbefaling fra Emily (og også fra mor.)