Bogen er sponsoreret af forlaget
Forfatter: Ma Isabel Sánchez Vegara
Forlag: Forlaget Albert
Udgave: 1
ISBN: 9788793752092
Sprog: Dansk
Originalsprog: Spansk
Sider: 24
Udgivelsesdato: 15-03-2019
Format: HARDBACK

 

Jeg er vild med serien Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert, som udnytter litteraturens egenskaber til at fortælle børn, at livet giver alle muligheder så længe, man bare bliver ved med at arbejde for sin drøm og tro på sig selv. Her har serien skabt en bog til de helt små, bogen om Ella, med en helt forenklet historie og dejligt tykke papsider, som små fingre kan hive i og pege på. Jeg bad Loui Mio om at anmelde den, men han foretrak bare at tygge i siderne og dermed give udtryk for sit behag. Det kunne jeg dårlig lægge på bloggen, så jeg bad Emily læse den og sige noget om den. Selvom bogen er i den ret lette ende for en syvårig, så fangede hun essensen. Det kan du se her:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FlcPa1dmUKc&w=560&h=315]

Jeg glæder mig til at læse Ella og de andre i serien for Loui, når han kommer over tyggefasen. Små bøger med store budskaber.