Bogen er sponsoreret af forlaget
Forlag: Jensen og Dalgaard
Udgave: 1
ISBN: 9788771514926
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 150
Udgivelsesdato: 06-06-2019
Format: Hæftet

Hvordan kommer man igennem at miste, når den person, man har mistet, stadig er til? Og hvordan elsker man, når den person, man elsker, pludselig er en anden? Hvad er sorg i det hele taget, og hvad skal man stille op med det?

Kattefugl er en poetisk dans gennem tab, tårer og lykke midt i ulykke. Det er en lille, fin roman, der tackler det kæmpe emne, som er sorg. Det er en hjertegribende autofiktiv fortælling om en kvinde, hvis bror bliver hjerneskadet i en ulykke. Sorgen er enorm, for broren er der ikke længere, selvom han stadig er der.

Livet, mens man venter på død eller ikke-død; Schrödingers kat, den utålelige position, man har som menneske, når der kun er afmagt at gribe fat i, sådan er Kattefugl. Det er en afhandling, ikke om sorg, men indefra midten af sorgen, og derfor er den så stærk i sit udtryk.

Sproget er fint og stærkt på samme tid. Det bevæger sig i takt med følelser og begivenheder og får så smukt fortalt historien. Kattefugl er en enestående fortælling om det at være menneske, når ulykken rammer, med en stærk gribende form og et absolut hjertegribende udtryk. Læs den!