Bogen er sponsoreret af Bog & idé
Forlaget Gyldendal
Illustreret af Jim Kay

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Harry Potter og det exceptionelt forunderlige univers, som J. K. Rowling har fremtryllet gennem sine bøger. Denne kærlighed har jeg videregivet til min datter Emily. Sammen har vi læst de første par bøger og set de første film, vi har været på Harry Potter-festival (da det her sådan), og vi elsker at købe lækkert merchandise på nettet til hendes værelse.

Nu er vi igen gået i gang med at læse serien. Denne gang er det med henblik på at læse alle bøgerne, en om året, da det nu passer med, at hun efterhånden også aldersmæssigt kan tåle de sidste i serien, som jo er lidt barske og mere dystre.

Til dette formål har vi fået denne smukt illustrerede udgave. Og den er virkelig flot! Både mor og børn vender sider med dyb respekt og forsigtige fingre og hver illustration bliver nærstuderet og diskuteret: hvorfor ligner de ikke dem i filmen og hvorfor er der forskel på bog og film. Og så nyder vi virkelig at svælge i historien nu. Vi kender den ud og ind, men alligevel er der hele tiden nye detaljer, vi lægger mærke til. Og hvor er det skønt at opleve det sammen. Det er virkelig det, jeg sætter pris på, og det, jeg elsker ved at læse højt for mine børn. En halv time hver dag, husk det! Også selvom de nu selv kan læse.

Køb den her. Nyd den!