J. K. Rowling: Harry Potter & De vises sten – Pragtudgave

Reklame. Bogen er sponsoreret af BOG OG IDÉ
Oversætter: Hanna Lützen
Forlag: Gyldendal
Udgave: 9
ISBN: 9788702301588
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone
Sider: 368
Udgivelsesdato: 06-11-2020
Format: Indbundet

Hvis du ligesom jeg har en rigtig Potterhead i familien, så er årets julegave lige her. Harry Potter & De vises sten er udkommet i en overdådig pragtudgave, som kan få enhver fan til at græde af glæde.

De vises sten er den første bog i serien om den elskede Harry Potter. I denne udgave får du den uforkortede tekst i Hanna Lützens fantastiske oversættelse.

Bogen er designet og illustreret af MinaLima Designstudio, som også har været inde over elementerne i filmene om Harry Potter. Inde i bogen er der otte folde-ud features, blandt andet en kuvert med det berømte brev fra Hogwarts, den første indkøbsseddel til Diagonalstræde, den fede dame, der kræver kodeord, inden du får adgang til Gryffindors opholdstue, etc. Det er en skøn bog at gå på opdagelse i, og den får det store smil på munden hos enhver, der elsker det skønne Harry Potter-univers. Der er kælet for alle detaljerne i denne pragtudgave, og det er et vaskeægte samlerobjekt. Og så sker der jo ikke noget ved lige at læse historien en gang til …

Hvis du endnu ikke har læst Harry Potter-serien (Kan det lade sig gøre?), så er det her et godt sted at starte. Du kommer nemlig ikke til at gå af med bøgerne igen, og så kan du lige så godt have et flot eksemplar. Hvis du allerede kender og elsker Harry Potter, så er denne udgave et must-have i din samling. Den er så flot.

Den smukke pragtudgave finder du her.

Du kan læse mere om J. K. Rowling og finde alle hendes udgivelser her.

Serien om Harry Potter finder du her.

2 Kommentarer

  1. Marie

    Hej.
    Ved du hvornår de andre bøger i serien udkommer som pragtudgave?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *