Reklame. bogen er sponsoreret af forlaget.
Forlag: CARLSEN
Udgave: 1
ISBN: 9788711989043
Sprog: Dansk
Oversætter: Kim Langer
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: This Book Will Help Cool the Climate
Sider: 192
Udgivelsesdato: 27-10-2020
Format: Indbundet

Advarsel! Der er en vis risiko for, at dit barn bliver til en ny version af Greta Thunberg, hvis de læser denne bog.

Det skete i hvert fald for os.

Lad os køle planeten ned er en samling af gode råd til, hvordan vi alle med små ændringer i vores hverdag kan være med til at forbedre vores klima. Og det er vi fans af herhjemme. Det blev Emily også i stor stil, da hun havde læst bogen.

“Mor, vi skal ikke slå græsset og luge, og vi skal spise de grønsager, der passer til sæsonen, vi skal cykle i stedet for at køre bil, og det er bedre, at vi bare holder ferie herhjemme.”

Vi er ellers ret godt med, synes vi, og sørger for at genbruge, genanvende, holde forbruget nede og lader gerne haven gro til, men nu er der helt nye idéer til, hvordan vores familie kan være langt mere klimavenlige.

Bogen er en guldgrube af gode tanker, og vi kan ikke andet end anbefale den til alle, der også synes, at de næste generationer skal have en jordklode at bebo. Den er godt nede i børnehøjde, så den kan læses og forstås af de yngre generationer, og det er masser af små ændringer til hverdagen, der kan gøre en kæmpe forskel, hvis vi alle tager fat. Mange bække små …

Jeg tænker, at bogen med fordel kunne komme på skoleskemaet landet rundt, så der bliver lagt lidt pres på de små hjem og de unge generationers tanker kan være på, at vores klima skal i fokus.