Bogen er lyttelæst via Storytel
Forlag: Gyldendal
Udgave:1
ISBN: 9788702126150
Sprog: Dansk
Sider: 267
Udgivelsesdato: 29-03-2012
Format: Hæftet

Ib Michael skriver ganske ubestrideligt mesterligt. Hans sprog er et ustyrligt væld af farver og sanser, flydende magi og livet i al dets ubeherskelse.

Ib Michael skriver der, hvor grænsen mellem virkelighed og fiktion ophører, hvor verdener flyder sammen og det fantastiske opstår. Det er magisk at læse, og i Hjertets hemmeligheder er det fuld kraft frem med en blanding af forfatterens nu, fiktionernes ophav, anekdoter, myter og drømme om fremtiden. Det er som at følge med på de snurrende dyk i koralrevene, han så levende beskriver: et univers af liv og farver uden op og ned.

Ib Michael er den udødelige soldat, der for at undslippe kulden, får tændt et bål, der løber løbsk og nedbrænder alle virkelighedens borgvægge. Om det er Kikhavn eller Phuket, det kolde nord eller Tågelandet, middelalder eller nutid, det betyder intet, når historierne fanges ind og foldes ud.

I denne roman får du lov at møde manden bag det hele samtidig med, at han deler ud af alle de historier, han har samlet gennem livet. Her får du hans tanker om vores verden, om at skrive, om fortid og familie, rejser, eventyr og fiktion.

Det er ren magi.

Romanen er lyttelæst via Storytel, og hvis du er hurtig, kan du stadig nå at benytte mit tilbud om en gratis måned ved at bruge koden SFL2019 eller nedenstående link, når du opretter dig som kunde.

God læselyst 😊

Prøv Storytel gratis