Hele mit liv har handlet om litteratur, og nu i en alder af snart 42 lever jeg af at arbejde som redaktør, forfatter og oversætter. Det er bare det, jeg er bedst til. Og jeg hjælper folk som dig med at skrive bøger.

I dag vil jeg dele lidt om, hvorfor du skal skrive en bog. Og som noget endnu vigtigere vil jeg hjælpe dig til at tage den endegyldige beslutning om, hvorvidt det er det, du vil, eller om du egentlig helst vil droppe idéen. Sagen er den, at din bog helt sikkert ikke vil falde i alles smag. Det er sandheden. Jeg har mødt mange, der havde en idé om, at de gerne ville skrive en bog. De havde et spændende plot eller en sag, de brændte for, noget, de gerne ville ud med, og det ville de skrive en bog om. Men de nåede aldrig i mål med det, fordi de ikke i sidste ende ikke selv helt forstod, hvorfor det var så vigtigt for dem. Efter at have talt med flere af mine mest succesfulde klienter har jeg fundet frem til de tre mest brugte grunde til at ville ønske at skrive en bog. Og det er nok ikke, hvad du tror! Jeg har brug for at skrive det hele ned for selv at se det som noget selvstændigt udenfor mig. Jeg vil gerne have en stemme, selvom der er mange andre derude. Jeg kan slet ikke lade være. Selvom jeg ikke orker det, kommer der hele tiden nye historier. Hvad med dig? Kan du kende dig selv i nogle af de grunde? Jeg vil bede dig om at gøre dig det helt klart, hvad der ligger bag dit ønske om at skrive en bog. Det skal ikke være de overfladiske grunde. Jeg vil bede dig om at gå helt ned i dybden og virkelig finde ud af, hvad der driver dig til at ville skrive en bog. Måske ender du med at finde ud af, at det måske slet ikke er din endegyldige drøm at skrive en bog. Men hvis du finder ud af, at det virkelig er, hvad du brænder for, så er jeg her, og jeg er klar til at tage rejsen sammen med dig. Så lad mig endelig høre fra dig … hvad er din personlige grund til, at du gerne vil skrive en bog? Hvorfor er du interesseret i at skrive? Og hvad vil du gerne opnå med at skrive en bog? Jeg tænker ikke, at det er en tilfældighed, at du er her. Send mig et svar og lad mig vide, hvad du tænker … Du kan finde en masse skrivetips på min side, hvis du har brug for inspiration.Hav en skøn dag, Louise