Bogen er sponsoreret af forlaget

Forlaget Brændpunkt, 2017

Jeg har læst rigtigt mange noveller gennem mit liv, både af den gode og den knap så gode slags. Nu kalder Camilla Guldager Troelsø godt nok sin samling for en tekstcollage, ikke noveller, og den virker også lidt ustruktureret, så det er måske en bedre betegnelse.

Nogle af teksterne er gode, det skal de have. De fænger og kommer godt afsted, men desværre virker flertallet ufærdige og ubearbejdede. Det kan sagtens være et kunstnerisk greb at lade sine tekster fremstå rå, men i dette tilfælde virker det bare ikke. Det bliver lidt for klodset, og teksterne fanger ikke læseren ind; det bliver kedeligt.

Flere gange er karaktererne lovende og spændende, og historien begynder godt, men igen er det udformningen og sproget, der spænder ben og gør, at man som læser bliver bremset og mister lysten til at læse til slut. Og det er rigtig ærgerligt.

Teksterne appellerer nemlig til alle, der elsker de skæve eksistenser, det usødede liv og det mere ufine. Og det er et virkeligt spændende emne. Det kunne have været så godt, hvis det var blevet bedre udført. Der er helt klart et potentiale.

Jeg vil helt sikkert forsøge mig igen, hvis Camilla Guldager Troelsø kommer med mere.

Køb den her

 

9788793383470.jpg